• header.jpg
  • header2.jpg
  • header3.jpg
  • header4.jpg
  • header5.jpg
  • header6.jpg

Video vakantiepark

youtube

bungalows

Vakantiehuis nr 12 085

stripes2

twitter_mail_pixit facebook_mail_pixit youtube_mail_pixit

stripes2

Webcam Noordwijk

puik__2

1280px-Wi-Fi Logo.svg

Vakantie Noordwijk

entree borden

Bungalowpark 'Puik en Duin' Noordwijk
Bungalowpark 'Puik en Duin' is zeer mooi gelegen aan de rand van de duinen in Noordwijk aan zee. Het kijkt gedeeltelijk uit over de bollenvelden en ligt 900 meter verwijderd van het Noordwijkse strand. Het is de perfecte locatie om te genieten van ruimte en rust op het Vakantiepark en van Noordwijk en omgeving, zowel in de zomer- als in de winterperiode, voorjaar en herfstvakantie.

Ruim 30 jaar vakantiepark Noordwijk
Ons familiebedrijf bestaat inmiddels ruim 30 jaar en staat garant voor een persoonlijke benadering en een gemoedelijke sfeer. De vakantiehuizen zijn te huur voor een week, midweek of weekendje weg Noordwijk, voor families, gezinnen, vrienden, team building, zakenrelaties of andere groepen. Op ons Vakantiepark zult u zich zeker thuis voelen.

Centrale ligging bollenstreek
Noordwijk is een centraal gelegen uitvalsbasis van waaruit men een bezoekje kan brengen aan steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Haarlem of Leiden. Of van waaruit men bijvoorbeeld één van de vele attractieparken, zwembaden, Madurodam of het prachtige Keukenhof Noordwijk Netherlands kan bezoeken.

Vakantie Noordwijk
Maar Noordwijk heeft als kustplaats (quality coast) zelf ook veel te bieden. Noordwijk aan zee beschikt over een ruim dertien kilometer lang zandstrand, waar u heerlijk uren kunt zonnen, uitwaaien, paardrijden of kite surfen. In één van de luxe strandtenten of op één van de terrasjes van de gezellige boulevard is het na een lange strandwandeling heerlijk genieten van een hapje of een drankje. Noordwijk aan zee beschikt over een rijk uitgaansleven, een sfeervolle boulevard, verschillende goede restaurants en een gezellig winkelcentrum, maar ook vindt u de rust in de sfeervolle oude dorpskern van Noordwijk-Binnen.

Onze Vakantiehuizen
Ons vakantiepark beschikt over verschillende ruime, tot maximaal 8-persoons vrijstaande en
twee-onder-één-kap vakantiehuizen. De huizen staan op ruime kavels en zijn voorzien van een eigen parkeergelegenheid, terras en tuinmeubilair. Een aantal vakantiehuizen zijn geschikt voor mindervalide bezoekers. De Vakantiewoningen zijn allen voorzien van een volledig ingerichte keuken, satelliet tv/flatscreen en beschikken over drie slaapkamers. Een aantal vakantiehuizen beschikt over een schommel in de tuin voor de kinderen.
Ook bieden wij u de service om een kinderbed en/of kinderstoel te gebruiken. Bij onze receptie is een wasserette aanwezig en zijn we u graag van dienst met tips over het verkennen van onze mooie omgeving aan de Noordwijkse kust.

Wij ontmoeten u graag als gast op ons bungalowpark 'Puik en Duin' Vakantiepark te Noordwijk

Bungalowpark “Puik en Duin” is zeer mooi gelegen aan de rand van de duinen in Noordwijk. Het kijkt gedeeltelijk uit over de bollenvelden en ligt 900 meter verwijderd van het strand. Het is de perfecte locatie om te genieten van ruimte en rust op het park en van Noordwijk en omgeving, zowel in de zomer- als in de winterperiode. Ons familiebedrijf bestaat inmiddels ruim 30 jaar en staat garant voor een persoonlijke benadering en een gemoedelijke sfeer. De vakantiehuizen zijn te huur voor een week, midweek of weekend, voor families, gezinnen, vrienden of andere groepen. Bij ons zult u zich zeker thuis voelen.

Noordwijk is een centraal gelegen uitvalsbasis van waaruit men een bezoekje kan brengen aan steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Haarlem of Leiden. Of van waaruit men bijvoorbeeld één van de vele attractieparken, zwembaden, Madurodam of het prachtige Keukenhof kan bezoeken. Maar Noordwijk heeft als kustplaats zelf ook veel te bieden. Noordwijk beschikt over een ruim dertien kilometer lang zandstrand, waar u heerlijk uren kunt zonnen, uitwaaien, paardrijden of kite surfen. In één van de luxe strandtenten of op één van de terrasjes van de gezellige boulevard is het na een lange wandeling heerlijk genieten van een hapje of een drankje. Noordwijk beschikt over een rijk uitgaansleven, een sfeervolle boulevard, verschillende goede restaurants en een gezellig winkelcentrum, maar ook vindt u de rust in de sfeervolle oude dorpskern van Noordwijk-Binnen.

Ons park beschikt over verschillende ruime, tot maximaal 8-persoons vrijstaande en twee-onder-één-kap vakantiehuizen. De huizen staan op ruime kavels en zijn voorzien van een eigen parkeergelegenheid, terras en tuinmeubilair. Een aantal vakantiehuizen zijn geschikt voor mindervalide bezoekers. De woningen zijn allen voorzien van een volledig ingerichte keuken, satelliet tv/flatscreen en beschikken over drie slaapkamers. Een aantal vakantiehuizen beschikt over een schommel in de tuin voor de kinderen.
Ook bieden wij u de service om een kinderbed en/of kinderstoel te gebruiken. Bij onze receptie is een wasserette aanwezig en zijn we u graag van dienst met tips over het verkennen van onze mooie omgeving.

Wij ontmoeten u graag als gast op ons bungalowpark “Puik en Duin”!

stripes2

twitter_mail_pixit facebook_mail_pixit youtube_mail_pixit

stripes2

stripes2

award winner-INT-grijs

stripes2

puik en duinsfeer klein