Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden Bungalowpark Puik en Duin

Reservering:

Een reservering kan telefonisch worden gemaakt, maar dient altijd schriftelijk bevestigd te worden door de verhuurder en is pas geldig als het volledige huurbedrag is voldaan door huurder (minimaal 21+ jaar), mits anders schriftelijk is afgesproken met verhuurder.

Prijzen:

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.

Vooruit reserveren:

Als er een reservering wordt gemaakt voor een periode waarvoor de tarieven nog niet zijn gepubliceerd, dan moet rekening worden gehouden met eventuele prijswijzigingen voor het nieuwe jaar of seizoen.

Borg:

De verhuurder kan te allen tijde een borgsom verlangen van de huurder, mits dit van te voren is afgesproken.
De borgsom moet voldaan zijn voor het betrekken van de accommodatie. Indien de borgsom niet wordt voldaan is de verhuurder gerechtigd de huurder en of andere gebruikers de toegang tot de accommodatie te ontzeggen.

Parkeren:

Het parkeren bij uw accommodatie of op de aangewezen parkeerplaats is geheel op eigen risico.

Huisdieren:

Huisdieren zijn toegestaan (maximaal 2 per huis), mits in overleg met verhuurder, en pas als betaling voor het huisdier is voldaan (en is ontvangen door verhuurder). Uw huisdier dient geen overlast te bezorgen aan andere huurders en op het vakantiepark dienen honden te allen tijde aangelijnd te zijn.
Huisdieren dienen buiten het vakantiepark uitgelaten te worden en u dient gebruik te maken van eigen opruimmogelijkheden.

Breuk/schade:

Eventuele schade aan accommodatie of goederen in de accommodatie of elders aan het park, dient direct gemeld te worden bij de verhuurder.
Indien nodig geacht door de verhuurder, dient de vergoeding van de schade direct te worden afgerekend.
Huurder (wiens naam op bevestiging) is te allen tijde verantwoordelijk voor het gehuurde en zijn of haar gasten.

Diefstal:

Bungalowpark Puik en Duin is niet aansprakelijk voor enige vorm van diefstal.
Bij diefstal van uw eigendommen bent u verplicht zelf hiervan aangifte te doen bij de politie.

Eindschoonmaak:

U dient de accommodatie in alle redelijkheid schoon achter te laten. Dit betekent dat u alle vuilnis/afval uit de accommodatie verwijdert en deze in vuilniszakken in de betreffende bedrijfscontainer op het grote parkeerterrein deponeert. Tevens dient er geen vuile afwas in de accommodatie aanwezig te zijn.  
De bedden dienen door u te worden afgehaald en gehuurde handdoeken en bedlinnen moet u verzamelen in de accommodatie.
Mocht de accommodatie niet in alle redelijkheid achtergelaten zijn, dan kunnen daar extra kosten voor in rekening worden gebracht aan de huurder (wiens naam op de bevestiging staat).

No Show:

Wanneer de huurder niet binnen 24 uur na de overeengekomen datum komt opdagen of wanneer de huurder de huurperiode vroegtijdig beëindigt, wordt de huursom in zijn geheel toegerekend.

Annuleringsverzekering:

U dient te allen tijde zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

Annulering bij:

Indien de schriftelijk bevestigde huurovereenkomst meer dan 8 weken voor het ingaan van de overeengekomen huurdatum wordt geannuleerd, wordt 25% van de totale kosten van de huurprijs in rekening gebracht aan de huurder (op wiens naam de bevestiging staat).
Indien de schriftelijk bevestigde huurovereenkomst minder dan 8 weken voor het ingaan van de overeengekomen huurdatum wordt geannuleerd, wordt 100% van de totale kosten van de huurprijs in rekening gebracht aan de huurder (op wiens naam de bevestiging staat).

Klachten:

Klachten over bijvoorbeeld andere huurders, door bijvoorbeeld geluidoverlast, gelieve direct te melden bij verhuurder, zodat het probleem zonder teveel ergernis kan worden opgelost.

  • 25 vakantiehuizen

  • Op loopafstand van duinen en strand

  • Auto oplaadpunt

  • Huisdiervriendelijk!

  • Online boeken

  • Speeltuin

Welkom bij Puik en Duin De kleurrijkste bloemenstreek van Nederland.

Bollenvelden vol met tulpen, narcissen en hyacinthen. Mis ook de jaarlijkse bloemencorso niet. Boek nu en maak onvergetelijke herinneringen!